domingo, 27 de noviembre de 2011

Apareix la tercera clau!

Ahir, els llops i les daines van rebre a quatre detectius que portaven informació de l’home misteriós que últimament molesta a la branca.  Aquests van venir des de França (Jordi), Itàlia (Sergi), Rússia (Arnau) i Cuba (Elvira) expressament per portar les pistes que van facilitar als detectius catalans la trobada de la tercera clau que obre el cofre. Abans de posar en marxa el cas però, Llops i Daines van veure un vídeo que l'home misteriós els hi havia enviat.
                                                          Vídeo de l’home misteriós.
 Llops i Daines mirant el vídeo de l’home misteriós.

L'entrega de les pistes que portaven el francés, el rus, l'italià i la cubana no es va fer així com així. Per aconseguir el material que els quatre detectius portaven, els llops i les daines van haver de superar un seguit de proves. En haver-les superat, el grup de detectius catalans va rebre les pistes amb les quals va poder resoldre el missatge en què posava que la tercera clau estava amagada al turó del Parc de la Pegasso.

 
                                  
Meritxell Amo, Adrià Llopis, Marc Pérez, Víctor Ibañez, Jordi Miño, Biel Calvo i Marc Barrón fent un castell per superar una de les proves.
Després de resoldre el cas, el grup va estar acabant de preparar les disfresses de pirates que lluirien al dia següent al cerca vil·la del barri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario