domingo, 29 de enero de 2012

Celebrem la captura d'en Michael Crown i els aniversaris del Marc Barrón, del Joan Garcia i de la Zaida Ahadri

Ahir va venir al cau un membre de la policia francesa, la Lea Lecánte (l’Elvira), i va felicitar als nois per haver “capturat” a un assassí i delinqüent tan perillós com ho és en Michael Crown, l’home que els havia estat molestant i posant a prova en les últimes setmanes. Aprofitant la festa que va organitzar la policia francesa per agrair als llops i a les daines la seva valentia, la branca va celebrar, també, l’aniversari del Marc Barrón, el del Joan Rodríguez i el de la Zaida Ahadri, que havien fet anys aquest mes.

                                
                           Els tres “cumpleañeros” del mes: el Marc Barrón, el Joan Garcia i la Zaida Ahadri.
Entre tanta festa però, els nois i noies també van córrer una estona jugant a El Mocador i van seure una estona a reflexionar i posar-se d’acord decidint quins membres formarien part de cadascuna de les cinc sisenes, els grups de treball de la branca groga.
Al final del cau, la inspectora francesa va entregar als "detectius" una notícia de El Periódico on deia que s'havia trobat un joc semblant a Jumanji que estava causant maldecaps a molts veïns de Barcelona. Qui sap si aquest joc arribarà a causar problemes als llops i a les daines? 
                                                                        Notícia de El Periódico.
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario