domingo, 22 de enero de 2012

Repassem objectius

Ahir els llops i les daines van dedicar mitja part del cau a posar-se d’acord en quins dels quatre objectius marcats pel primer trimestre havien estat assolits i per buscar alguns objectius més pel trimestre que segueix. Després d’una hora debatent, primer en grups reduïts i després tota la branca, els llops i les daines van quedar en que els objectius pel segon trimestre serien: "parlar correctament i evitar cridar", "escoltar als caps i als companys", "pensar abans de dir res i estar per la feina" i "decidir les coses entre tots". Tots estaven d’acord en que "fer pinya" i  "ajudar-nos" eren objectius més que assolits durant el segon trimestre.
L'Ivan Cuartero, el Jordi Miño, la Meritxell Amo, la Zhaida Ahadri, el Víctor Ibáñez i el Marc Pérez pensant i apuntant possibles objectius pel trimeste.
A més de repassar objectius però, el grup també va trobar una nota de l’home misteriós en que els hi mostrava la seva imatge en una fotografia i els hi confessava el seu nom (Michael Crown). La resta de l’estona la van passar fent jocs de pilota i corrents els uns rere els altres en el Tot s’hi val.

No hay comentarios:

Publicar un comentario